Shop NowMedia Gallery

Chocolate Trifle

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Chocolate custard (cooked): 2 cups
  • Melted Dark chocolate: 1cup
  • Fresh Cream (whipped): 2 cups
  • Chocolate cake (in cubes): 2 cups
  • Mixed Fruit: 2 cups
  • Kausar banaspati: 1 tea spoon
  • Dry Fruit and Cream: for garnishing

Procedure

Mix together chocolate custard, fresh cream and half of dark chocolate Brush bowl with Kausar banaspati and add custard mixture and layer it with chocolate cake and mix fruit Pour rest of the custard and dark chocolate Decorate it with fruits and cream. Serve cold

اجزاء

  • چاکلیٹ کسٹرڈ(پکا ہوا):2کپ
  • ڈارک چاکلیٹ(پگھلی ہوئی):1کپ
  • فریش کریم(پھینٹی ہوئی):2کپ
  • چاکلیٹ کیک(کیوبز):2کپ
  • مکس فروٹس:2کپ
  • کوثربناسپتی:1چائے کا چمچ
  • ڈرائی فروٹس، کریم:گارنشنگ کے لیے

ترکیب

چاکلیٹ کسٹرڈ میں فریش کریم اور آدھی ڈارک چاکلیٹ مکس کردیں۔, باؤل کو کوثربناسپتی سے برش کر کے آدھا کسٹرڈ ڈال کر چاکلیٹ کیک اور مکس فروٹس کی تہ لگائیں۔, اس پر بقیہ کسٹرڈ ڈال کر بقیہ ڈارک چاکلیٹ کی تہ لگائیں۔, بقیہ فروٹس اور کریم سے سجا کر سَرو کریں۔

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.