Media Gallery

Fruit Trifle

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Plain Sponge cake: 1 (Sliced)
  • Fruit Cocktail: 400 grams
  • Red jelly: 1 packet (make using recipe on the back of the box)
  • Milk: (250 ml)
  • Castor Sugar: 3 table spoons
  • Custard Powder: 4 table spoons
  • Kausar Banaspati: 1 tablespoon
  • Pineapple and strawberry for garnishing

Procedure

In a bowl, cover the base with cake slices and put fruit cocktail. Put jelly and KausarBanaspati on top and refrigerate it. Mix together custard powder, milk and castor sugar to make custard. Once jelly is set, pour custard powder on top and refrigerate it. Garnish with pineapple and strawberries and serve cold.

اجزاء

  • سادہ اسفنج کیک:1عدد(سلائسز کاٹ لیں)
  • روٹ کاک ٹیل:400گرام
  • ریڈجیلی:1پیکٹ(پکالیں)
  • دودھ:1پاؤ
  • کیسٹر شوگر:3کھانے کے چمچ
  • کسٹرڈ پاؤڈر:4کھانے کے چمچ
  • کوثر بناسپتی: 1کھانے کا چمج
  • پائن ایپل، اسٹرابری:گارنشنگ کے لیے

ترکیب

باؤل میں کیک سلائسز کی تہ لگا کر فروٹ کاک ٹیل ڈالیں۔, اس کے اوپرکوثر بناسپتی اور جیلی ڈال کر ریفریجریٹر میں رکھ دیں۔, دودھ میں کسٹرڈ پاؤڈر اور کیسٹر شوگر ڈال کر کسٹرڈ تیار کرلیں۔, جیلی جم جائے تو اس کے اوپر کسٹرڈ ڈال کر ریفریجریٹر میں ٹھنڈا کرلیں۔, پائن ایپل اور اسٹرابری سے سجا کر سرو کریں۔

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.