Shop NowMedia Gallery

Achari Bhindi

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Lady finger/bhindi: ½ kg (cut)
  • Onion: 2 (cut)
  • Tomato: 2 (cut)
  • Kalwanji: ¼ teaspoon
  • Saunf: ¼ teaspoon
  • Garlic ginger paste: 1 tablespoon
  • Achar masala: 2 tablespoon
  • Green chilies: 3 to 4 (chopped)
  • Red chili powder: ½ tablespoon
  • Salt: as per taste
  • Kausar Canola Oil: as per requirement

Procedure

Fry garlic ginger paste, onions, green chilies and tomatoes in Kausar Canola Oil. Now add lady finger, salt, red chilies powder and achar masala now cover it with lid and keep it on low flame. Once the lady finger is cooked, put kalwanji and saunf in it. Once ready serve it with hot chapattis

اجزاء

  • بھنڈی : ½کلو(کاٹ لیں)
  • پیاز : 2عدد(کاٹ لیں)
  • ٹماٹر : 2عدد(کاٹ لیں)
  • کلونجی : ¼چائے کاچمچ
  • سونف : ¼چائے کاچمچ
  • لہسن ادرک پیسٹ : 1کھانے کاچمچ
  • چارمصالحہ : 2کھانے کے چمچ
  • ہری مرچ : 3-4عدد(چوپڈ)
  • سرخ مرچ پاؤڈر : ½کھانے کاچمچ
  • نمک : حسب ِ ذائقہ
  • کوثرکینولاآئل : حسب ِ ضرورت

ترکیب

کوثرکینولا آئل میں لہسن ادرک پیسٹ، پیاز، ٹماٹراورہری مرچ کوہلکافرائی کریں۔, پھربھنڈی، نمک، سرخ مرچ اوراچارمصالحہ شامل کریں اورڈھک کرہلکی آنچ پررکھ دیں۔, بھنڈی گل جائے توکلونجی اورسونف شامل کرکے بھون لیں۔, تیارہونے پرگرم گرم چپاتی کے ساتھ سروکریں۔,

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.