Gulfood 2018Media Gallery

Baingan ka Bharta

Product Code: 1005
Price: $0.00


  • Round egg plants: 200 grams
  • Thick Coconut water: 100 grams
  • Coconut Grated: 12 gram
  • Onions Chopped: 75 grams
  • Green chilies chopped: 12 grams
  • Ginger chopped: 1 table spoon
  • Vinegar: 3 table spoons
  • Red chilies powder: 1 tea spoon
  • Kausar canola oil: 12 ml
  • Salt: as per taste


Roast the eggplants on fire and put in cold water Once they have cooled down peel the egg plants Fry coconut, onions, green chilies and ginger in a deep pan using Kausar canola oil Then mix and cook Peeled eggplants, coconut water, vinegar, salt,red chili powder till they are clumped together and the oil separates Serve hot with Tandoori chapatti


  • گول بینگن : 200گرام
  • ناریل کاپانی(گاڑھا) : 100گرام
  • ناریل(کدوکش کیاہوا) : 12گرام
  • پیاز(چوپڈ) : 75گرام
  • ہری مرچ(چوپڈ) : 12گرام
  • ادرک(چوپڈ) : 1کھانے کاچمچ
  • سرکہ : 3کھانے کے چمچ
  • لال مرچ پاؤڈر : 1چائے کاچمچ
  • کوثرکینولاآئل : 12ملی لیٹر
  • نمک : حسب ِ ذائقہ


بینگنوں کوآگ پراچھی طرح سینک کرٹھنڈے پانی میں ڈال دیں۔, ٹھنڈاہونے پربینگن چھیل کے گودانکال لیں۔, کڑاہی میں کوثرکینولاآئلگرم کرکے ناریل، پیاز، ہری مرچیں اورادرک فرائی کرلیں۔, پھربینگن کاگودا، ناریل کاپانی، سرکہ، نمک، لال مرچ پاؤڈرڈال کراتناپکائیں کہ تمام اجزاء یکجان ہوجائیں اورآئل سطح پرآجائے۔, تیارہونے پرگرم گرم تندوری روٹی کے ساتھ سروکریں۔,

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.