Media Gallery

Chicken Ala King

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Boneless chicken cubes: ½ kg (put salt on it and fry)
  • Mushrooms: 8 (cut into thin slices)
  • Red and green capsicum: 2 (cut in thin slices)
  • Egg: 2
  • Fresh red chilies: 2 (chopped)
  • Margarine: 2 tablespoons
  • Kausar Canola Oil: 3 tablespoons
  • Chicken Broth: 1 cup
  • Milk: ½ cup
  • Black pepper powder: ¼ teaspoon
  • Turmeric: ¼ teaspoon
  • Salt: to taste

Procedure

In a pan, heat up Kausar Canola oil and slightly fry mushroom, capsicum and fresh red chilies. When the mushrooms are cooked, then add flour and salt. Keep stirring slowly so that no lumps are formed Add chicken broth and milk and cook for a while. Whip eggs along with turmeric, black pepper powder and add this to the chicken broth Add chicken cubes to the broth and the mushroom mixture as well. Cook for 2 minutes. Serve with rice

اجزاء

  • بون لیس چکن (کیوبز) : ½کلو(نمک لگاکرفرائی کرلیں)
  • مشروم : 8عدد(باریک سلائسزکاٹ لیں)
  • سرخ، سبزشملہ مرچ : 2عدد(باریک کاٹ لیں)
  • انڈا : 2عدد
  • فریش سرخ مرچ : 2عدد(چوپڈ)
  • مارجرین : 2کھانے کے چمچ
  • کوثرکینولاآئل : 3کھانے کے چمچ
  • چکن یخنی : 1کپ
  • دودھ : ½ کپ
  • کالی مرچ پاؤڈر : ¼ چائے کاچمچ
  • ہلدی : ¼چائے کاچمچ
  • نمک : حسب ِ ضرورت

ترکیب

فرائنگ پین میں کوثرکینولاآئل گرم کرکے مشرومز، شملہ مرچ اورفریش سرخ مرچ ڈال کرہلکاسافرائی کرلیں۔, جب مشرومزگل جائیں تومیدہ اورنمک ملاتے ہوئے ہلکاہلکاساچمچ چلاتے رہیں تاکہ گٹھلیاں نہ بنیں۔, چکن یخنی میں دودھ ڈال کرپکائیں۔, انڈوں میں ہلدی اورکالی مرچ پاؤڈرپھینٹ کرچکن یخنی میں شامل کردیں۔, پھریخنی میں چکن کیوبزاورمشرومزوالامکسچرشامل کرکے چندمنٹ پکائیں۔, تیارہونے پرچاولوں کے ساتھ سَروکریں۔,

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.