Media Gallery

Chicken Bharta

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Chicken boneless cubes: 250 grams
  • Onions: 150 gram (chopped)
  • Tomatoes: 200 grams (cut into cubes)
  • Kausar Canola Oil: 25 grams
  • Green chilies: 12 gram (chopped)
  • Cumin powder: 1 teaspoon
  • Garlic paste: 1 tablespoon
  • Ginger paste: 1 tablespoon
  • Eggs: 2 (boiled)
  • Black pepper powder: as per taste
  • Salt: as per requirement
  • Fresh coriander and grated ginger: for garnishing

Procedure

In Kausar canola oil, cook chicken for 7 minutes along with onions, ginger, garlic and green chilies. Add tomatoes, salt, black pepper and cumin and cook till chicken tenderizes. Garnish with eggs, coriander and ginger Serve while hot

اجزاء

  • چکن بون لیس(کیوبز) : 250گرام
  • پیاز : 150گرام(چوپڈ)
  • ٹماٹر : 200گرام(چوکورکٹاہوا)
  • کوثرکینولاآئل : 25گرام
  • ہری مرچ(چوپڈ) : 12گرام
  • زیرہ پاؤڈر : 1چائے کاچمچ
  • لہسن پیسٹ : 1کھانے کاچمچ
  • ادرک پیسٹ : 1کھانے کاچمچ
  • انڈے : 2عدد(ابال لیں)
  • کالی مرچ پاؤڈر : حسب ِ ذائقہ
  • نمک : حسب ِ ضرورت
  • ہرادھنیا،کٹی ادرک : گارنشنگ کے لیے

ترکیب

کوثرکینولاآئل گرم کرکے چکن، پیاز، ادرک، لہسن اورہری مرچ ڈال کر7 منٹ تک پکائیں۔, پھرٹماٹر، نمک، کالی مرچ اورزیرہ پاؤڈرشامل کرکے اتناپکائیں کہ چکن گل جائے۔, انڈے، دھنیے اورادرک سے گارنش کرکے سروکریں۔,

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.