Gulfood 2018Media Gallery

Chicken Khara Masala

Product Code: 1005
Price: $0.00


  • Chicken: 1 kg
  • Kausar Banaspati: 200 grams
  • Yogurt: 300 grams
  • Onions: 200 grams (chopped)
  • Ginger garlic paste: 1 teaspoon
  • Ginger: 1 teaspoon (thinly cut)
  • Coriander (whole): 1 teaspoon
  • Green chilies: 5 (grounded)
  • Red chilies (whole): 10
  • Garlic: 6 cloves (chopped)
  • Salt: to taste


Fry onions in Kausar Canola Oil till golden brown add ginger garlic paste and fry a little bit. Put a little bit of water and cook for a while. Now put in the chicken and cook till chicken is soft Add yogurt, coriander, red chilies (whole) garlic and salt and cook it all together while stirring In the end, garnish with ginger and green chilies. Serve hot


  • چکن : 1کلو
  • کوثربناسپتی : 200گرام
  • دہی : 300گرام
  • پیاز : 200گرام(چوپڈ)
  • ادرک لہسن پیسٹ : 1چائے کاچمچ
  • ادرک( باریک کٹاہوا) : 1چائے کاچمچ
  • ثابت دھنیا : 1چائے کاچمچ
  • ہری مرچ : 5عدد(کٹی ہوئی)
  • ثابت لال مرچ : 10عدد
  • لہسن : 6جوے(چوپڈ)
  • نمک : حسب ِ ذائقہ


پیازکوکوثرکینولاآئل میں گولڈن براؤن کرلیں۔, پھرادرک لہسن پیسٹ ڈال کربھونیں اورتھوڑاساپانی ڈال کرپکائیں۔, اس میں چکن ڈال کراتنابھونیں کہ چکن نرم ہوجائے۔, اب اس میں دہی، ثابت دھنیا، ثابت لال مرچ، لہسن کے جوے(چوپڈ) اورنمک ڈال کرپکائیں۔, آخرمیں ادرک اورہری مرچیں ڈال کرسروکریں۔

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.