Media Gallery

Chicken Malai Boti

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Chicken leg piece (boneless): ½ kg
  • Cream: 250 grams
  • Black pepper powder: 1 tablespoon
  • Vinegar: 1 tablespoon
  • Kausar canola oil: 3 tablespoons
  • Garam masala powder: 1 teaspoon
  • Salt: as per taste
  • Wooden skewers: 10 to 12 (dip them in water for 30 minutes)

Procedure

Marinate chicken with black pepper powder, cream, salt, Kausar canola oil, vinegar and garam masala powder for 10 to 11 hours in the fridge. Put on skewers and grill them till cooked Once chicken is tender and cooked, serve with sauce

اجزاء

  • چکن لیگ پیسز(بون لیس) : ½کلو
  • ملائی : 1پاؤ
  • کالی مرچ پاؤڈر : 1کھانے کاچمچ
  • سرکہ : 1کھانے کاچمچ
  • کوثرکینولاآئل : 3کھانے کے چمچ
  • گرم مصالحہ پاؤڈر : 1چائے کاچمچ
  • نمک : حسب ِ ذائقہ
  • وڈن اسکیورز : 10-12عدد(30منٹ تک پانی میں بھگودیں)

ترکیب

چکن کوملائی، کالی مرچ پاؤڈر، نمک،کوثرکینولاآئل، سرکہ اورگرم مصالحہ پاؤڈرلگاکر10-11گھنٹوں کے لیے ریفریجریٹرمیں رکھ دیں۔, اسکیورزمیں پروکرگرل کرلیں۔, تیارہونے پرسوس کے ساتھ سروکریں۔,

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.