Media Gallery

Chicken Shanghai

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Chicken cubes: ½ kg
  • Carrot (cubes): ½ cubes
  • Capsicum (cubes): ½ cup
  • Onion (cubes): ½ cup
  • Fried almonds: ½ cup
  • Pineapple (cubes): ½ cup
  • Chicken broth: ½ cup
  • Black pepper powder: 1 tablespoon
  • Vinegar: 1 tablespoon
  • Corn flour: 1 tablespoon
  • Soya sauce: 2 tablespoons
  • Kausar canola oil: 4 tablespoon
  • Ginger garlic paste: 2 tablespoon
  • Salt: to taste

Procedure

Slightly fry ginger and garlic in Kausar Canola oil. Add chicken to it and fry for 5 minutes. Then put carrots, capsicum and onions and fry for an additional minute Put in the broth, salt, soya sauce, vinegar and corn flour. Let it simmer After 1 minute, add pineapples, almonds and take it off the heat Sprinkle black pepper and serve hot

اجزاء

  • چکن کیوبز : ½کلو
  • گاجر(کیوبز) : ½ کپ
  • شملہ مرچ(کیوبز) : ½کپ
  • پیاز(کیوبز) : ½کپ
  • فرائیڈبادام : ½کپ
  • پائن ایپل(کیوبز) : ½کپ
  • چکن یخنی : ½کپ
  • کالی مرچ پاؤڈر : 1کھانے کاچمچ
  • سرکہ : 1کھانے کاچمچ
  • کارن فلور : 1کھانے کاچمچ
  • سویاسوس : 2کھانے کے چمچ
  • کوثرکینولاآئل : 4کھانے کے چمچ
  • لہسن ادرک پیسٹ : 2کھانے کے چمچ
  • نمک : حسب ِ ذائقہ

ترکیب

کوثرکینولاآئل میں ادرک، لہسن ہلکافرائی کرکے چکن ڈالیں اور5 منٹ فرائی کریں۔, پھرگاجر، شملہ اورپیازشامل کرکے 1-2منٹ فرائی کریں۔, اب یخنی، نمک، سویاسوس، سرکہ اورکارن فلورڈال دیں۔, 1منٹ کے بعدپائن ایپل اوربادام مکس کرکے اتارلیں۔, کالی مرچ چھڑک کرگرم گرم سروکریں۔,

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.