Media Gallery

Chicken Steak with Vegetables

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Chicken boneless: 150 grams
  • Carrots: 150 grams
  • Spring onions: 150 grams
  • Potatoes: 150 grams
  • Capsicum: 100 grams
  • Cauliflower: 100 grams
  • Soya sauce: 4 teaspoon
  • Black pepper powder: 2 teaspoon
  • Kausar canola oil: 6 ml
  • Salt: to taste

Procedure

Cut chicken in strip and marinate with black pepper powder and half soya sauce Cut all vegetables in long slices and boil them. In a nonstick pan, heat up Kausar Canola Oil and fry chicken for 2 minutes Now add boiled vegetables and mix them with a wooden spoon In the end, put black pepper, salt and the remaining soya sauce. Fry for another 1 minute Serve once ready

اجزاء

  • چکن بون لیس : 150گرام
  • گاجر : 150گرام
  • ہری پیاز : 150گرام
  • آلو : 150گرام
  • شملہ مرچ : 100گرام
  • پھول گوبھی : 100گرام
  • سویاسوس : 4چائے کے چمچ
  • کالی مرچ پاؤڈر : 2چائے کے چمچ
  • کوثرکینولاآئل : 6ملی لیٹر
  • نمک : حسب ِ ضرورت

ترکیب

چکن کی لمبی اسٹرپس کاٹ کرکالی مرچ اورآدھاسویاسوس لگاکرمیرینیٹ کرلیں۔, تمام سبزیوں کولمبائی کے رخ کاٹ کرابال لیں۔, نان اسٹک پین میں کوثرکینولاآئل گرم کرکے چکن کودومنٹ فرائی کریں۔, اب اس میں ابلی ہوئی سبزیاں ڈال کرلکڑی کے چمچ سے مکس کرلیں۔, آخرمیں کالی مرچ، نمک اورباقی سویاسوس ملاکرایک منٹ مزیدفرائی کریں۔, تیارہونے پرسروکریں۔,

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.