Media Gallery

Fried Fish with Corn Salad

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Fish fillet: 1 (big piece)
  • Corn flour: 1 ½ tablespoon
  • Turmeric: ½ teaspoon
  • Zeera/Cumin powder: 1 tablespoon
  • Ajwain: 1 tablespoon
  • Dry coriander: 1 tablespoon
  • Red chilies (grated): 1 teaspoon
  • Red Chili powder: 1 teaspoon
  • Vinegar: 3 tablespoons
  • Garlic ginger juice: 2 tablespoons
  • Grated black pepper: 1 teaspoon
  • Salt: as per taste
  • Kausar Canola Oil: for frying
  • For Salad:
  • Sweet Corn: 1 cup
  • Sabz Phaliyan: 1 cup
  • Onion: 1 (chopped)
  • Lemon Juice: 1 tablespoon
  • Fresh Coriander: 1 tablespoon
  • Salt: to taste

Procedure

Marinate Fish with all ingredients and refrigerate for 4 hours. Fry fish from both sides using Kausar Canola Oil. Boil Sweet corn and phaliyan for 3 to 4 minutes. Take them out in a dish and mix the rest of the salad ingredients. Serve hot fried fish along with the salad in a serving plate.

اجزاء

  • مچھلی (فلے) : 1عدد(بڑاپیس)
  • کارن فلور : 1½کھانے کاچمچ
  • ہلدی : ½چائے کاچمچ
  • زیرہ پاؤڈر : 1کھانے کاچمچ
  • اجوائن (کُٹی ہوئی) : 1کھانے کاچمچ
  • خشک دھنیا : 1کھانے کاچمچ
  • سرخ مرچ (کُٹی ہوئی) : 1چائے کاچمچ
  • سرخ مرچ پاؤڈر : 1چائے کاچمچ
  • سرکہ : 3کھانے کے چمچ
  • ادرک لہسن (عرق) : 2کھانے کے چمچ
  • کالی مرچ(کُٹی ہوئی) : 1 چائے کاچمچ
  • نمک : حسب ِ ذائقہ
  • کوثرکینولاآئل : فرائنگ کے لیے
  • سیلڈکے لیےسویٹ کارن : 1 کپ
  • سبزپھلیاں : 1کپ
  • پیاز : 1 عدد(چوپڈ)
  • لیموں کارس : 1 کھانے کاچمچ
  • ہرادھنیا(پتے) : 1 کھانے کاچمچ
  • نمک : حسب ِ ذائقہ

ترکیب

تمام اجزاء اچھی طرح مکس کرکے مچھلی پرلگائیں اورچارگھنٹے کے لیے ریفریجریٹرمیں رکھ دیں۔, توے پرکوثرکینولاآئل گرم کرکے مچھلی دونوں طرف سے فرائی کرلیں۔, پھلیوں اورسویٹ کارنزکوگرم پانی میں 3-4 منٹ تک اُبالیں۔, پھرپلیٹ میں نکال کرباقی اجزاء مکس کرلیں۔, اب فرائیڈفش رکھ کرگرم گرم سروکریں۔

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.