Media Gallery

kuku Pakkanim

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Chicken: 1 ½ kg
  • Onions: 1 (chopped)
  • Green chilies: 3 (chopped)
  • Lemon juice: 1 tablespoon
  • Curry powder: 1 tablespoon
  • Ginger (chopped): 2 tablespoons
  • Garlic (chopped): 2 tablespoons
  • Coriander: ½ cup
  • Kausar Canola Oil: ¼ cup
  • Tomatoes: 2 cups (chopped)
  • Coconut milk: 2 cups
  • Cumin: 2 teaspoons
  • Salt and pepper: to taste

Procedure

Blend together onions, green chilies, ginger and garlic by adding a little bit of water Fry this blended mixture in Kausar Canola Oil along with curry powder and cumin Now add tomatoes and keep frying Lower the flame and add chicken, coconut milk, a little bit of water, salt and black pepper powder. Cover the lid and let it cook on a low flame. Add lemon juice and garnish with coriander. Serve hot

اجزاء

  • چکن : 1½کلو
  • پیاز : 1عدد(چوپڈ)
  • ہری مرچ : 3عدد(چوپڈ)
  • لیموں کارس : 1کھانے کاچمچ
  • کری پاؤڈر : 1کھانے کاچمچ
  • ادرک(چوپڈ) : 2کھانے کے چمچ
  • لہسن(چوپڈ) : 2کھانے کے چمچ
  • ہرادھنیا(چوپڈ) : ½ کپ
  • کوثرکینولاآئل : ¼ کپ
  • ٹماٹر(چوپڈ) : 2کپ
  • کوکونٹ ملک : 2کپ
  • زیرہ : 2چائے کے چمچ
  • کالی مرچ پاؤڈر : حسب ِ ذائقہ
  • نمک : حسب ِ ذائقہ

ترکیب

پیاز، ہری مرچ، ادرک اورلہسن کوتھوڑاساپانی ڈال کربلینڈکرلیں۔, گرم کوثرکینولاآئل میں بلینڈکیاگیامکسچر، کری پاؤڈراورزیرہ ڈال کربھونیں۔, اب ٹماٹرشامل کرکے مزیدبھونیں۔, چکن، کوکونٹ ملک، تھوڑاساپانی، نمک اورکالی مرچ پاؤڈرڈال کرہلکی آنچ پرڈھک کرپکائیں۔, لیموں کارس اورہرادھنیامکس کرکے گرم گرم سروکریں۔,

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.