Media Gallery

Lahori Fried Fish

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Rohu fish fillet: 5
  • Corn flour: 1 ½ tablespoon
  • Turmeric powder: ½ teaspoon
  • Grated cumin/zeera: 1 tablespoon
  • Grated ajwain: 1 tablespoon
  • Dry coriander: 1 tablespoon
  • Grated red chilies: 1 tablespoon
  • Red chili powder: 2 tablespoons
  • Ginger garlic juice: 3 tablespoons
  • Besan: 1 cup
  • Salt: as per taste
  • Kausar Canola Oil: for frying

Procedure

Mix all ingredients and marinate fish in the fridge for 4 hours. Fry fish from both sides using Kausar Canola Oil Once ready, serve with raita

اجزاء

  • رہومچھلی( فلے) : 5عدد
  • کارن فلور : 1½کھانے کاچمچ
  • ہلدی : ½چائے کاچمچ
  • زیرہ کٹاہوا : 1کھانے کاچمچ
  • اجوائن کٹی ہوئی : 1کھانے کاچمچ
  • خشک دھنیا : 1کھانے کاچمچ
  • کٹی سرخ مرچ : 1کھانے کاچمچ
  • سرخ مرچ پاؤڈڑ : 2کھانے کے چمچ
  • سرکہ : 3کھانے کے چمچ
  • ادرک لہسن کاپانی : 3کھانے کے چمچ
  • بیسن : 1کپ
  • نمک : حسب ِ ذائقہ
  • کوثرکینولاآئل : فرائنگ کے لیے

ترکیب

تمام اجزاء مکس کرکے مچھلی پرلگائیں اورچارگھنٹے کے لیے ریفریجریٹرمیں رکھ دیں۔, توے پرکوثرکینولاآئل گرم کرکے مچھلی کودونوں سائیڈسے فرائی کرلیں۔, تیارہونے پررائتے کے ساتھ سروکریں۔

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.