Gulfood 2018Media Gallery

Mexican Chicken

Product Code: 1005
Price: $0.00


  • Chicken breast: 750 grams
  • Kausar Canola Oil: 125 grams
  • Tomato sauce: 1 tablespoon
  • Cumin powder: 1 teaspoon
  • Green capsicum: 1 (cut)
  • Red capsicum: 1 (cut)
  • Coriander: 1 bunch (chopped)
  • Tomato puree: 1 cup
  • Salt: to taste


Add 1 cup water and boil chicken to prepare chicken broth. Make sure that the chicken remains slightly cooked. Fry green and red capsicum in Kausar Canola Oil for 20 seconds. Add chicken broth, chicken and tomato puree and let it boil for a while. Now add cumin and salt Plate this dish by pouring tomato sauce on top and garnish with coriander. Serve hot


  • چکن بریسٹ : 750گرام
  • کوثرکینولاآئل : 125گرام
  • ٹماٹوسوس : 1کھانے کاچمچ
  • زیرہ پاؤڈر : 1چائے کاچمچ
  • سبزشملہ مرچ : 1عدد( کاٹ لیں)
  • سرخ شملہ مرچ : 1عدد( کاٹ لیں)
  • فریش سرخ مرچ : 10عدد(کاٹ لیں)
  • سبزدھنیا : 1گٹھی ( چوپڈ)
  • ٹماٹوپیوری : 1کپ
  • نمک : حسب ِ ذائقہ


چکن میں پانی ڈال کر1کپ یخنی تیارکرلیں۔ خیال رہے کہ چکن زیادہ نہ گلے۔, پین میں کوثرکینولاآئل گرم کرکے دونوں شملہ مرچ اورسرخ مرچ کو20سیکنڈکے لیے پکائیں۔, اس میں یخنی ،چکن اورٹماٹوپیوری شامل کرکے چندمنٹ تک ابالیں۔, پھراس میں زیرہ پاؤڈراورنمک شامل کردیں۔, سرونگ ڈش میں نکال کرٹماٹوسوس ڈالیں اورسبزدھنیے سے سجاکرپیش کریں۔,

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.