Media Gallery

Prawns with Chilli Lime Butter

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Butterfly prawns: 15
  • Red chili paste: 1 tablespoon
  • Butter: ¼ cup (melted)
  • Lemon juice: 2 tablespoons
  • Black pepper powder: as per taste
  • Kausar canola oil: as per requirement
  • Salt: to taste
  • For garnishing: mint

Procedure

Coat a grill pan with Kausar Canola Oil and grill prawns. Mix red chili paste, fresh coriander, lemon juice, salt and black pepper powder in melted butter. Now add prawns to the mixture. Garnish it with mint and serve

اجزاء

  • بٹرفلائی پرانز : 15عدد
  • سرخ مرچ پیسٹ : 1کھانے کاچمچ
  • مکھن : ¼ کپ(پگھلاہوا)
  • ہرادھنیا(چوپڈ) : 2کھانے کے چمچ
  • لیموں کارَس : 2کھانے کے چمچ
  • کالی مرچ پاؤڈر : حسب ِ ذائقہ
  • کوثرکینولاآئل : حسب ِ ضرورت
  • نمک : حسب ِ ذائقہ
  • پودینہ : گارنشنگ کے لیے

ترکیب

گرل پین میں کوثرکینولاآئل لگاکرپرانزکوگرل کرلیں۔, مکھن میں سرخ مرچ پیسٹ، ہرادھنیا، لیموں کارَس، نمک اورکالی مرچ پاؤڈرشامل کرکے پرانزمکس کردیں۔, پودینے سے سجاکرپیش کریں۔,

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.