Media Gallery

Roast Lamb with Vegetables

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Mutton leg: 1 ½ kg
  • Garlic paste: 2 tablespoons
  • Ginger paste: 2 tablespoons
  • Red chili powder: 2 tablespoons
  • Coriander powder: 1 tablespoon
  • Garam masala powder: 1 tablespoon
  • Chat masala: 1 tablespoon
  • Papaya paste: 6 tablespoons
  • Vinegar: 6 tablespoons
  • Soya sauce: 6 tablespoons
  • Salt: to taste
  • Kausar Canola Oil: as per requirement
  • For vegetables:
  • Carrots: 1 (Julien)
  • Capsicum: 1 (Julien)
  • Onion: 1 (Julien)
  • Kausar Canola Oil: 2 tablespoons
  • Salt: to taste
  • Pepper: to taste

Procedure

Marinate lamb leg with all ingredients for 1 day. Now tenderize lamb by putting it in water. Make sure the flame is low Now fry it in hot Kausar Canola Oil In a pan, sauté all vegetables and the rest of the ingredients. Take it off the flame. In a serving dish, put lamb leg and top it with the vegetables

اجزاء

  • مٹن ران : 1½کلو
  • لہسن پیسٹ : 2کھانے کے چمچ
  • ادرک پیسٹ : 2کھانے کے چمچ
  • لال مرچ پاؤڈر : 2کھانے کے چمچ
  • دھنیاپاؤڈر : 1کھانے کاچمچ
  • گرم مصالحہ پاؤڈر : 1کھانے کاچمچ
  • چاٹ مصالحہ : 1کھانے کے چمچ
  • پپیتاپیسٹ : 6کھانے کے چمچ
  • سرکہ : 6کھانے کے چمچ
  • سویاسوس : 6کھانے کے چمچ
  • نمک : حسب ِ ذائقہ
  • کوثرکینولاآئل : حسب ِ ضرورت
  • ویجی ٹیبلزکے لیے گاجر : 1عدد(جولین)
  • شملہ مرچ : 1عدد(جولین)
  • پیاز : 1عدد(جولین)
  • کوثرکینولاآئل : 2کھانے کے چمچ
  • نمک : حسب ِ ذائقہ
  • کالی مرچ پاؤڈر : حسب ِ ذائقہ

ترکیب

ران پرتمام اجزاء مکس کرکے لگائیں اور1دن کے لیے رکھ دیں۔, اب ران کوہلکی آنچ پرپانی ڈال کرگلالیں۔, پھرگرم کوثرکینولاآئل میں فرائی کرلیں۔, ویجی ٹیبلزکے لیے کوثرکینولاآئل گرم کریں اوربقیہ اجزاء کوہلکاسوتے کرکے چولھے سے اتارلیں۔, ران پرویجی ٹیبلزڈال کرسروکریں۔,

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.