Gulfood 2018Media Gallery

Steam Fish with Ginger Mustard Paste

Product Code: 1005
Price: $0.00


  • White fish fillet: ½ kg (cut into 1 inch cubes)
  • Ginger: 1 tablespoon (chopped)
  • Thai red chili paste: 1 tablespoon
  • Mustard paste: 2 tablespoons
  • Green chilies: 2 tablespoons (chopped)
  • Lemon juice: 2 tablespoons
  • Brown sugar: 2 tablespoons
  • Tomatoes: 1 cup (peeled and chopped)
  • Kausar Canola oil: ¼ cup
  • Salt: to taste
  • Fresh coriander for garnishing


Fry ginger in Kausar canola oil along with mustard paste, Thai red chili paste, salt, brown sugar and lemon juice. Put a layer of tomatoes and fish cubes in the pan and cook on low flame until the fish is ready. Garnish with green chilies and coriander. Serve hot


  • وائٹ فش فلے : ½کلو
  • ادرک (چوپڈ) : 1کھانے کاچمچ
  • تھائی ریڈچلی پیسٹ : 1کھانے کاچمچ
  • مسٹرڈپیسٹ : 2کھانے کے چمچ
  • ہری مرچ (چوپڈ) : 2کھانے کے چمچ
  • لیموں کارَس : 2کھانے کے چمچ
  • براؤن شوگر : 2کھانے کے چمچ
  • ٹماٹر(چھیل کرچوپ کرلیں) : 1کپ
  • کوثرکینولاآئل : ¼کپ
  • نمک : حسب ِ ضرورت
  • ہرادھنیا : گارنشنگ کے لیے


پین میں کوثرکینولاآئل گرم کرکے ادرک فرائی کریں پھرمسٹرڈپیسٹ، تھائی ریڈچلی پیسٹ، نمک، براؤن شوگراورلیموں کارَس شامل کردیں۔, ٹماٹرکی تہ لگاکرفش کیوبزرکھیں اورہلکی آنچ پرڈھک کراتناپکائیں کہ فش گل جائے۔, ہری مرچوں اورہرے دھنیے سے گارنش کرکے سَروکریں۔

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.