Media Gallery

Tawa Qeema

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Beef qeema: ½ kg
  • Tomato: 1 (chopped)
  • Onion: 1 (chopped)
  • Green chilies: 3 (chopped)
  • Ginger garlic paste: 1 teaspoon
  • Salt: 1 teaspoon
  • Red chili powder: ½ teaspoon
  • White cumin (zeera): 1 teaspoon
  • Kalwanji: 1 teaspoon
  • Dried methi: 1 teaspoon
  • Kausar Canola Oil: 3 tablespoons

Procedure

In a frying pan, put qeema, ginger, garlic and little bit of water. Cover it with the lid and cook on low flame. Once water dries out, add Kausar Canola Oil, salt, red chili powder, kalwanji, white cumin and cook. Now add onions, tomatoes, green chilies and put on dum for 2-3 minutes. Cook again until the water dries out. Put dried methi and take it off the stove. Garnish with coriander. Serve hot

اجزاء

  • بیف قیمہ : ½کلو
  • ٹماٹر : 1عدد(چوپڈ)
  • پیاز : 1عدد(چوپڈ)
  • ہری مرچ : 3عدد(چوپڈ)
  • ادرک لہسن پیسٹ : 1چائے کاچمچ
  • نمک : 1چائے کاچمچ
  • سرخ مرچ پاؤڈر : ½چائے کاچمچ
  • سفیدزیرہ : 1چائے کاچمچ
  • کلونجی : 1چائے کاچمچ
  • سوکھی میتھی : 1چائے کاچمچ
  • کوثرکینولاآئل : 3کھانے کے چمچ

ترکیب

توے پرقیمہ، ادرک لہسن پیسٹ اورتھوڑاساپانی ڈال کرڈھک کرہلکی آنچ پرپکائیں۔, پانی خشک ہوجائے توکوثرکینولاآئل، نمک، سرخ مرچ پاؤڈر، کلونجی اورسفیدزیرہ ڈال کربھونیں۔, اب پیاز، ٹماٹراورہری مرچ شامل کرکے2-3منٹ دم پررکھ دیں۔, پھراتنابھونیں کہ قیمہ بالکل خشک ہوجائے۔, سوکھی میتھی ڈال کرچولھے سے اتارلیں اورہرے دھنیے سے سجاکرگرم گرم سروکریں۔,

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.