Media Gallery

Thai Chicken with Rice

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Boneless chicken breast: 3
  • Tomatoes: 2 (chopped)
  • Coconut milk: 1 cup
  • Chicken stock: 1 cup
  • Vegetable stock: 1 cup
  • Onions: ½ cup (chopped)
  • Kausar Canola Oil: 2 tablespoons
  • Thai red curry paste: 2 tablespoons
  • Lemon juice: 2 tablespoons
  • Fish sauce: 3 tablespoons
  • Garlic paste: 1 teaspoon
  • Sugar: 1 teaspoon
  • Salt: to taste
  • Rice: 1 cup (boiled) for serving
  • Coriander: for garnishing

Procedure

Fry onions in Kausar Canola Oil and then add garlic ginger paste. Stir fry this to sauté. Add curry paste and cook for 2 to 3 minutes. Then put coconut milk, fish sauce, sugar, lemon juice, vegetable stock and add chicken Sprinkle salt and let it simmer for 1 hour Garnish with coriander and serve with rice

اجزاء

  • بون لیس چکن بریسٹ : 3عدد
  • ٹماٹر : 2عدد(چوپڈ)
  • کوکونٹ مِلک : 1کپ
  • ویجی ٹیبل اسٹاک : 1کپ
  • پیاز(چوپڈ) : ½کپ
  • کوثرکینولاآئل : 2کھانے کے چمچ
  • تھائی ریڈکری پیسٹ : 2کھانے کے چمچ
  • لیموں کارَس : 2کھانے کے چمچ
  • فش سوس : 3کھانے کے چمچ
  • لہسن پیسٹ : 1چائے کاچمچ
  • شوگر : 1چائے کاچمچ
  • نمک : حسب ِ ذائقہ
  • چاول(اُبلے ہوئے) : 1کپ(سروِنگ کے لیے)
  • ہرادھنیا : گارنشنگ کے لیے

ترکیب

کوثرکینولاآئل گرم کرکے اس میں پیازفرائی کریں پھرادرک لہسن پیسٹ ڈال کرساتے کرلیں۔, کری پیسٹ شامل کرکے 2-3 منٹ پکائیں پھرکوکونٹ ملک، فش سوس، شوگر، لیمن جوس، ویجی ٹیبل اسٹاک اورچکن شامل کرکے پکائیں۔, نمک شامل کرکے ہلکی آنچ پرتقریباً 1 گھنٹے کے لیے پکنے دیں۔, ہرے دھنیے سے سجاکرچاولوں کے ساتھ سروکریں۔

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.