Media Gallery

Chicken Strips

Product Code: 1005
Price: $0.00
Qty:        

Ingredients

  • Chicken boneless: 250 gram (cut into strips)
  • Soya sauce: ½ teaspoon
  • Vinegar: ½ teaspoon
  • Bread crumbs: 25 grams
  • Garlic paste: ½ teaspoon
  • Ginger paste: ½ teaspoon
  • Egg: 1
  • Corn flour: as per requirement
  • Kausar Canola Oil: 6 grams
  • Salt and pepper: to taste

Procedure

Marinate chicken in garlic, ginger, vinegar, soya sauce, black pepper powder and salt for half an hour Sprinkle corn flour over the chicken and mix properly. In a deep pan, heat Kausar Canola Oil Whip egg in a bowl. Dip chicken strips in egg, coat them with crumbs and then deep fry them. Serve with salad

اجزاء

  • چکن (بون لیس) : 250 گرام(اسٹرپس میں کاٹ لیں)
  • سویاسوس : ½ چائے کاچمچ
  • سرکہ : ½ چائے کاچمچ
  • بریڈکرمبز : 25 گرام
  • لہسن پیسٹ : ½ چائے کاچمچ
  • ادرک پیسٹ : ½ چائے کاچمچ
  • انڈا : 1 عدد
  • کارن فلور : حسب ِ ضرورت
  • کوثرکینولاآئل : 6 گرام
  • نمک ، کالی مرچ پاؤڈر : حسبِ ذائقہ

ترکیب

چکن کولہسن، ادرک، سرکہ، سویاسوس، کالی مرچ پاؤڈراورنمک لگاکرآدھ گھنٹے کے لیے میری نیٹ کرلیں۔ , • پھرچکن پرکارن فلورچھڑک کراچھی طرح مکس کرلیں۔, • کڑاہی میں کوثرکینولاآئل گرم کریں۔, • ایک پیالی میں انڈاپھینٹ لیں۔, • چکن کوانڈے میں ڈپ کرکے کرمبزلگاکرفرائی کرلیں۔, • سلادکے ساتھ سروکریں۔,

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.