Gulfood 2018Media Gallery

Fried Chicken Drum Stick

Product Code: 1005
Price: $0.00


  • Chicken leg pieces: 8
  • Eggs: 3
  • Green chilies: 6 (chopped)
  • Onion: 1 cup (chopped)
  • Flour: 1 cup
  • Corn flour: ½ cup
  • Black pepper powder: 1 teaspoon
  • Vinegar: 1 tablespoon
  • Soya sauce: 2 tablespoons
  • Kausar Canola Oil: as required
  • Water: as required
  • Salt: to taste


Cut chicken in such a way that meat stays stuck with the upper part of the bone and separates from the lower part. Whip eggs and add onions, spring onions, flour, corn flour, salt, black pepper powder, vinegar, soya sauce and water. Make a batter of it. Dip chicken pieces in batter properly so that chicken is completely covered in batter. Fry chicken pieces in Kausar Canola Oil. Serve hot


  • چکن لیگ پیسز : 8عدد
  • انڈے : 3عدد
  • ہری مرچ : 6عدد(چوپڈ)
  • پیاز(چوپڈ) : 1کپ
  • میدہ : 1کپ
  • کارن فلور : ½کپ
  • کالی مرچ پاؤڈر : 1چائے کاچمچ
  • سرکہ : 1کھانے کاچمچ
  • سویاسوس : 2کھانے کے چمچ
  • کوثرکینولاآئل : حسب ِ ضرورت
  • پانی : حسب ِ ضرورت
  • نمک : حسب ِ ذائقہ


چکن کواس طرح سے کاٹیں کہ گوشت ہڈی کے ساتھ اوپرسے جڑارہے اورنیچے سے الگ ہوجائے۔, انڈوں کوہلکاپھینٹ کرپیاز، ہری مرچ،میدہ، کارن فلور، نمک، کالی مرچ پاؤڈر، , سرکہ ، سویاسوس اورپانی ڈال کربیٹرتیارکرلیں۔, چکن پیسزکوبیٹرمیں اس طرح ڈپ کریں کہ اندرتک بیٹرلگ جائے۔, پھرانھیں کوثرکینولاآئل میں ڈیپ فرائی کرلیں۔, گرم گرم سروکریں۔,

Disclaimer: Kausar doesn’t have any liability for any resemblance of any food shot or recipe as these are being provided by Chef's Special Magazine.